Az Árpád Biokontroll 2003 Kft. a belga Biobest cég magyarországi hivatalos forgalmazója.

Cégünk vezető szerepet tölt be a termés köttetéshez szükséges beporzó poszméhek és a biológiai növényvédelemben használt természetes ellenségek magyarországi forgalmazásában és koordinálásában zöldség, gyümölcs, fűszernövény és dísznövény kultúrákban egyaránt.

Vállalkozásunk a jelenlegi „Kft.” formájában 2003 január elsejétől működik, ami az Árpád Szaktanácsadás 1987-ben elkezdett tevékenységét folytatja. Az első kísérleti évek után 1992-ben a belga Biobest –tel kötött együttműködési megállapodás adott lendületet az integrált növényvédelmi törekvéseinknek illetve a biológiai növényvédelmi technológiák fejlesztésének. Két évtized alatt sikerült hazai viszonyokra, minden fontosabb hajtatási kultúra biológiai növényvédelmi technológiáját kidolgozni, melyet a mai napig folyamatosan fejlesztünk.
Évről-évre nagyobb feladat hárul ránk a biológiai módszerek terjedésének köszönhetően, amelyet örömmel vállalunk fel, hiszen elhivatottságunknak valljuk a magyar kertészet kiszolgálását, versenyképességének megtartását, javítását.

Világosan látszik, hogy a hazai hajtatás olyan egészséges, szermaradékoktól mentes zöldségtermékekkel maradhat versenyben, amelyek minőségben jóval felülmúlják a déli országokból érkező tömegárukat. E cél eléréséhez igyekszünk megadni minden olyan segítséget partnereinknek amely a növényvédő-szer használat minimalizálását, vagy végleges elhagyását, illetve az egészséges magyar zöldség előállítását célozza meg. Ennek köszönhetően, termékeinket és szolgáltatásainkat igyekszünk minél elérhetőbbé tenni, így továbbra is a legkedvezőbb árakkal szeretnénk tisztelt vevőink bizalmát hosszútávra elnyerni. Az éppen aktuális növényvédelmi és termesztéstechnológiai kérdésekben pedig szakembereink folyamatos helyszíni szemlézéssel biztosítanak további segítséget.

Poszméhes beporzás
A kaptárok sikeres működtetéséhez tanácsadó csoportunk segít kialakítani a termesztett növény és a termesztési körülmények alapján megvalósítható optimális beporzási rendszert. Segítünk a kaptárok kihelyezésének kérdésében, a működtetésük ellenőrzésében, tájékoztatást adunk a használható növényvédő szerek köréről.

Biológiai növényvédelem
A növényvédő szer használat számos kockázatot rejt magában, ezért a, megnyugtató eredmény eléréséhez a biológiai növényvédelem adhat megoldást. Szakembereink sokéves tapasztalatai és a módszer magyarországi kidolgozásában betöltött úttörő szerepünk a garancia a sikerhez. A termesztés körülményeit figyelembe vevő optimális és legmagasabb színvonalú technológiát adjuk, amely tartalmazza a látogatásokat, a technológiai javaslatokat, a növényvédő szerek használhatóságára vonatkozó információkat és a betelepítendő természetes ellenségeket.

Mechanikai védelem
Az integrált- és ökológiai növénytermesztés alapeleme az okszerű növényvédelem. Egyes kártevők elleni védekezések csak azok rajzásának pontos nyomon követése alapján végezhetők el környezetbarát és gazdaságos módon. Ebben kínálnak segítséget a ragadós lapok, különféle csapdák és a feromon kapszulák .

Bizonyára tapasztalhatták, hogy a kertészeti anyagok költségei folyamatosan emelkednek, míg ugyanez a nálunk beszerezhető biológiai termékekre nem mondható el. Akik hosszabb ideje kapcsolatban állnak velünk megtapasztalhatták eddigi tevékenységünk 22 éve alatt, hogy a beporzó poszméheket és a biológiai növényvédelemben használható természetes ellenségeket igyekszünk minél elérhetőbbé tenni. Ennek köszönhetően, termékeinket és szolgáltatásainkat továbbra is a legkedvezőbb árakon vásárolhatják meg, amellyel szeretnénk tisztelt vevőink bizalmát hosszútávra elnyerni.

A biológiai növényvédelem vegyszermentes és minőségi áru előállítást jelent, amit a piacon történő értékesítés során jelölő címkénk és Tanúsítványunk bizonyít.

Sikeres termesztést kívánunk!

 

Árpád Biokontroll 2003 Kft. elérhetőségei:

6600 Szentes, Apponyi tér 12.;
telephely: Szentlászló Kertészet
Tel./Fax.:+36 63/561 476;

Orosz Róbert
+36 30/2067 148;
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Izbéki Attila
+36 30/415 8089
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.facebook.com/ArpadBiokontroll2003Kft     
www.arpadbiokontroll.hu
www.biobest.be